Sony не поїде на MWC 2020

Компанія Sony відмовилася брати участь у виставці Mobile World Congress 2020 через спалах коронавірусу. Аналогічне рішення прийняла компанія Amazon, а Samsung скоротить час своєї присутності.

Гіганти приєдналися до таких компаній як LG, ZTE, Nvidia і Ericsson — вони скасували різні заходи на MWC в Барселоні. Заяву компанія Sony опублікувала сьогодні, додавши, що компанія дуже серйозно ставиться до здоров’я і безпеки своїх клієнтів, партнерів, представників ЗМІ та співробітників, а також відзначила, що для них це було непростим рішенням. Запланована на понеділок прес-конференція, буде проведена онлайн. Доля флагманського смартфона, який може вийти під назвою Sony Xperia 5 Plus або Sony Xperia 1.1. поки невідома.

Водночас південнокорейський виробник Samsung повідомив про рішення скоротити кількість співробітників для участі на заході. Зазначається, що компанія не відмовиться від своїх планів щодо участі у виставці, проте все може змінитися в залежності від подальшого розвитку подій. Крім цього, стало відомо про рішення компанії призупинити підготовку до важливих угод.