Samsung Galaxy Watch FE вже на підході: що відомо про найдоступніший смартгодинник компанії

Samsung працює над Galaxy Watch FE, а це означає, що 2024 рік може бути більш FE-фікованим, ніж будь-який інший рік до нього, враховуючи, що нещодавно також були чутки про Galaxy Z Fold FE і Galaxy Z Flip FE, а також про те, що S24 FE також з’явиться.

Повідомляється, що Watch FE має характеристики, дуже схожі на характеристики Galaxy Watch 4 з 2021 року, що звучить зовсім не обнадійливо. Деякий час тому ходили чутки, що Samsung випустить модель Galaxy Watch 4 (2024), але, схоже, з того часу вона була перейменована в Galaxy Watch FE. У різних частинах світу Watch FE матиме номери моделей SM-R866F, SM-R866U та SM-R866N, і він повинен отримати глобальний запуск.

Його точні характеристики ще не оприлюднені, але очікується, що він буде дуже близьким до вищезгаданого Galaxy Watch 4, і, звичайно, буде продаватися за нижчою ціною порівняно з майбутньою серією Galaxy Watch 7. Уявіть собі, що Galaxy Watch FE для Samsung – це те ж саме, що Apple Watch SE для Apple: більш доступний варіант, покликаний залучити людей до носимих пристроїв.