Samsung Galaxy Book Flex α офіційно вийшов. Поговоримо про технічні характеристики та ціну

Компанія Samsung Electronics напередодні виставки CES 2020 представила Galaxy Book Flex Alpha. Він оснащений ємним акумулятором і дисплеєм QLED та є третьою моделлю в новій лінійці ноутбуків Samsung після Galaxy Book Flex і Galaxy Book Ion.

Характеристики

Samsung Galaxy Book Flex Alpha має 13,3-дюймовий QLED-дисплей з роздільною здатністю 1080×1920p. Це конвертований ноутбук 2 в 1 з алюмінієвим корпусом і гострими краями. Дисплей оточений дуже тонкими рамками. Товщина пристрою становить 13,9 мм, вага — 1,19 кг.

Він працюватиме на процесорах Intel 10-го покоління Core в поєднанні з 8 ГБ або 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ або 512 ГБ накопичувача SSD. Samsung також стверджує, що ноутбук пропрацює 17,5 годин без підзарядки та має підтримку швидкої зарядки через USB Type-C.

Ціна та доступність

Компанія Samsung ще не оголошували ціни та дати випуску Galaxy Book Flex та Galaxy Book Ion, які були презентовані публіці в жовтні. Тим не менш, Galaxy Book Flex α має початкову ціну в 829,99 доларів. Він має з’явитися на ринку у першій половині цього року.