Розкрито всі подробиці про Meizu Watch

Компанія Meizu офіційно повідомила, що стартував прийом попередніх замовлень на смарт-годинник Meizu Watch, який повинен бути презентований вже 31 травня в рамках офіційного заходу компанії. Незважаючи на те, що до презентації залишилося ще декілька днів, нам відомі всі подробиці щодо того, яким буде Meizu Watch.

Смарт-годинник Meizu повинен отримати циферблат квадратної форми, що зробить його схожим на Apple Watch. Багато фанатів компанії були цим обурені, адже вони вважали, що компанія могла придумати і більш оригінальний дизайн. Щоправда, програму платформу компанія все-таки розробила сама – тут буде встановлена Flyme for Watch.

За роботу Meizu Watch буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon Wear 4100, а за автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 420 мАг. Вже відомо, що у нього буде підтримка швидкої зарядки потужністю 7.5W, а також eSIM та LTE.

Meizu Watch дозволить відстежувати фізичну активність, керувати відтворенням музики, а також вимірювати рівень кисню в крові та частоту серцевих скорочень. Крім цього, очікується наявність модуля NFC.