Розкрито майбутнє Xbox: потужна консоль нового покоління та ексклюзивні ігри вже незабаром

Microsoft натякає на великі плани щодо Xbox, включаючи консоль наступного покоління, яка обіцяє стати великим стрибком уперед у розвитку технологій. Вони також розширюють свій ігровий всесвіт, випускаючи чотири ексклюзивні ігри для Xbox на PS5 та Nintendo Switch. Компанія намагається показати шанувальникам Xbox, що вона глибоко зацікавлена в майбутньому платформи та апаратного забезпечення.

У нещодавньому подкасті про Xbox президент Xbox Сара Бонд поділилася, що Microsoft планує щось велике на святковий сезон. Вони натякають на “найбільший технічний стрибок” в історії поколінь консолей, зосереджуючись на перевагах як для гравців, так і для творців ігор.

Філ Спенсер, генеральний директор Microsoft Gaming, поділився з The Verge, що команда розробників Xbox вивчає різні інноваційні апаратні концепції. Він згадав про зусилля команди, спрямовані на розробку унікального обладнання, яке приваблює геймерів, підкресливши творчий потенціал команди розробників. Крім того, попередні чутки вказують на цілковиту зміну дизайну майбутньої Xbox завдяки новій команді розробників консолі.

Зростає кількість спекуляцій щодо можливого портативного пристрою для Xbox. У блозі Microsoft згадується, що компанія вивчає різні типи пристроїв і обіцяє поділитися подробицями щодо майбутніх апаратних планів, коли вони будуть готові. Хоча Спенсер висловив ентузіазм щодо портативних ігор, він зазначив, що все ще існують проблеми, які потрібно подолати, особливо з Windows на портативних ігрових ПК.

До появи наступного покоління Xbox і, можливо, портативного пристрою, йдуть розмови про бездисплейну Xbox Series X і новий контролер. У своєму блозі Microsoft розкрила плани щодо комплексної дорожньої карти апаратного забезпечення, включаючи нові варіанти консолей і контролерів у цьому святковому сезоні, що гарантує, що ігри Xbox повністю використовують переваги новітнього апаратного забезпечення та сервісів.