Realme офіційно анонсувала флагманський GT2 Pro, над яким працювали 3 роки

Компанія Realme опублікувала офіційний анонс свого майбутнього флагманського смартфона, перша згадка про який з’явилася ще у вересні цього року. Тоді у компанії заявили, що Realme планує презентувати безкомпромісний топовий смартфон, що зможе конкурувати з флагманськими моделями інших виробників.

Засновник та генеральний директор компанії Realme сьогодні офіційно заявив, що Realme GT2 Pro стане першим справді флагманським смартфоном компанії у всіх відношеннях: у нього буде дуже висока продуктивність, красивий дизайн та “екстремальні” можливості фотозйомки. Окрім цього, ще один представник компанії повідомив, що розробка смартфона тривала три роки, і він буде оснащений найкращим набором характеристик серед усіх моделей Realme.

Згідно з витоками даних, які поки не підтвердила сама компанія, модель повинна поступити у продаж у першому кварталі наступного року. За роботу смартфона буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (поки він фігурує під такою назвою), вона отримає дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю FullHD+, діагоналлю 6.5 дюйма та частотою оновлення 120 Гц.

Окрім цього, модель отримає піддисплейний сканер відбитків пальців, фронтальну камеру з роздільною здатністю 32 МП, основна камера включатиме три сенсори: з роздільною здатністю 108 МП, 8 МП та 5 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, очікується підтримка швидкої зарядки потужністю 125W. Realme GT2 Pro буде поставлятися з оболонкою Realme UI 3.0.