Realme анонсувала навушники Buds Air Pro і Buds Wireless Pro

Оскільки TWS навушники стають все більш поширеним явищем, кількість їх варіантів на ринку стрімко зростає. Компанія Realme представила свою першу пару бездротових навушників (Buds Air) ще в грудні минулого року. Тепер компанія анонсувала версію Pro, яка вийде на ринок 7 жовтня.

Realme Buds Air Pro будуть оснащені вкладишами з регульованими гумовими насадками, активним шумозаглушенням (ANC) і спеціальним режимом з низькою затримкою (94 мс) для ідеальної синхронізації звуку з тим, що відбувається на екрані.

На корпусі знаходиться сенсорна зона для управління відтворенням, відповіді на дзвінки і запуску голосового помічника. Пристрій також відповідає ступеню захисту IPX4.

Без підзарядки Realme Buds Air Pro працюють 3 години, а при використанні футляра — до 25 годин (20 годин при включеній системі шумозаглушення). Повна зарядка займає всього 1 годину.

Крім Buds Air Pro, Realme представить свої навушники Buds Wireless Pro, які “обвиваються” навколо шиї. Вони також отримають функцію активного шумозаглушення і підтримку Sony LDAC.