Новий пристрій Xiaomi виконує функції зарядки і вентилятора

Jisu Life, підтримувана Xiaomi компанія, випустила два дешевих портативних вентилятора — вони заряджають пристрої, виконують функцію вентилятора, а також можуть влаштувати сеанс ароматерапії.

Нові портативні вентилятори Jisu входять в одну серію, але вони відрізняються один від одного як розмірами, так і функціями. Менша модель називається «Mini Version», а більший варіант — «Jade Edition».

Старша модель лінійки під назвою Jisu Life Jade Edition оснащена п’ятьма крилами і акумулятором на 5000 мАг, який, за словами виробника, забезпечить до 20 годин автономної роботи. Повна зарядка АКБ, яку можна також використовувати в якості пауербанка, займе близько 5 годин.

Більш доступна модель Jisu Life Mini Version оснащена чотирма крилами. Вона отримала акумулятор на 4000 мАг і підтримує функцію ароматерапії — для цього в корпусі передбачений окремий резервуар. Заявлена ​​автономність вентилятора — до 14 годин, а на його «дозаправку» від мережі знадобиться 3-4 години.

Обидва вентилятора мають 3 види налаштувань швидкості, але Jade Edition працює на 50% швидше, ніж Mini. Пристрої також поставляються із захисними пластинами MOS в якості міри безпеки. Розміри меншого вентилятора Jisu становлять 87×48×158 мм, а вага – 175 г. Велика модель важить 225 г і має розміри 106×42×198 мм.

Jisu Handheld Fan Mini Version і Jade Edition коштують 49 юанів (7 доларів) і 79 юанів (11 доларів) відповідно.