Нові AirPods можуть отримати функцію шумозаглушення

Компанія Apple лиш нещодавно показала TWS-навушники AirPods, та в мережі вже “гуляють” слухи про характеристики нової версії цього гаджета. Інсайдери повідомляють, що в коді бета-версії iOS 13.2. була виявлена згадка про нові навушники.

Як стало відомо, цей аксесуар не тільки змінить дизайн, але і отримає довгоочікувану функцію, якої не вистачало попереднім моделям лінійки. Опубліковане схематичне зображення демонструє можливу зміну концепції AirPods.

Дизайн новинки навушників нагадує класичні навушники з силіконовими «затичками», призначеними для захисту від зовнішнього шуму. Конструкція попередніх моделей AirPods була більш відкритою і допускала «забруднення» звуку.

За наявною інформацією, операційна система iOS 13.2 також містить посилання до «фокусного режиму», який можна буде активувати і відключати. Не виключено, що мова йде про систему активного шумозаглушення. Інсайдери стверджують, що третє покоління AirPods виробник може представити вже в цьому місяці одночасно з 16-дюймовим MacBook, новим iPad Pro і трекером для пошуку зниклих речей. Технічні характеристики і ціна Apple AirPods 3 невідомі.