Новенький iPhone 12 mini теж виявився з неприємним секретом

Значна кількість користувачів новенького iPhone 12 mini скаржиться на одну і ту ж неприємність – екран блокування має проблеми з чутливістю до натискань.

Власники лінійки iPhone 12 скаржаться, що часто не бачать SMS-повідомлення, пропускають повідомлення в групових чатах і не отримують повідомлення, коли отримують текстові повідомлення. Але після старту продажів iPhone 12 mini в мережі пішла нова хвиля скарг.

У більшості випадків, проблема виявляється, коли користувач проводить вгору великим пальцем по екрану блокування або при натисканні на значки ліхтарика або камери. Екран при цьому не розпізнає дотики. В результаті, смартфон не виходь з режиму блокування, ліхтарик і камера не включаються.

Поки неясно, в чому причина такої поведінки. Проблема може бути як програмною, так і апаратною. Деякі користувачі пов’язують проблему з провідністю або заземленням, оскільки вона вирішувалася сама собою при підключенні смартфона до настінного зарядного пристрою або після дотику до рамки корпусу без чохла.