Названо смартфони, які заряджаються найшвидше: iPhone на останньому місці

The camera of the Redmi Note 11 Pro 5G, the top range phone of the Xiaomi sub-brand, being exhibited at Mobile World Congress (MWC) the biggest trade show of the sector focused on mobile devices, 5G, IOT, AI and big data, celebrated in Barcelona, on March 3, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Cros/NurPhoto via Getty Images)

Швидкість заряджання сьогодні є однією з найважливіших характеристик сучасних смартфонів. Користувачам важливо, щоб смартфон міг швидко поповнювати власний заряд, і був автономним. Китайські флагмани з цієї точки зору вважаються беззаперечними лідерами.

Експерти з Xinping Technology протестували сучасні смартфони на різних операційних системах, включно з Apple – iPhone 15. Вони зайняли останні місця.

Найкращим є Realme GT Neo 5. Він підтримує зарядку потужністю у 240 Вт, яка дозволяє смартфону зарядитися з нуля до сотні всього за 10 хвилин і 59 секунд. Майже таким самим є Redmi Note 12 Pro із зарядкою на 210 Вт. Він заряджається з нуля до сотні за 11 хвилин 13 секунд. У трійку лідерів увійшов vivo iQOO 10 Pro з адаптером на 200 Вт. Щоб поповнити заряд на повну ємність, треба 12 хвилин та 16 секунд. Смартфони яблучної корпорації посіли останні місця у рейтингу, адже вони поповнюють свій заряд за 2 години.