Названо найпоширеніші помилки, які роблять усі власники смартфонів

Ми вже перестали помічати дивні речі, які часто робимо з своїми гаджетами. Телефон в руках ми обертаємо як спінер та підкидаємо. Часто не помічаємо де залишаємо. Ми давно не відносимось до них, як до засобу зв’язку. Смартфон з нами завжди і будь-де. При цьому, трохи забуваємо про їх дезінфекцію, а деякі речі, які іноді робимо з своїми гаджетами збоку, відверто кажучи, виглядають так собі. То ж для того, щоб ви так не вчиняли, ми підготували збірку поганих звичок людей по відношенню до смартфонів.

Перегрівання на сонці

Деякі люди не контролюють температурні коливання для свого гаджета. Це призводить до негативних наслідків. Прикладом може бути поїздка в автомобілі і залишений смартфон на панеі приборів під прямими сонячними променями.

Вчиняти так не можна. Навпаки, необхідно забирати телефон з сонця якнайдалі. Адже при цьому дуже нагрівається батарея і вигорає дисплей. Хоча б кладіть смартфон екраном вниз.

Яскравість екрану

Хоч сучасні операційні системи Android та iOS дозволяють регулювати яскравість зображення, деякі індивіди цим не користуються. Якщо ще для того, щоб розгледіти щось на екрані в сонячний день, додати яскравість вони здатні, то зменшити її в темряві – ні. Такі люди існують.

Вони не переймаються про енергозбереження та заряд батареї. Адже яскравість дисплею суттєво впливає на ці показники. Відповідно до умов освітлення, яскравість потрібно редагувати.

Не викладайте телефон на стіл

Науковці доводять, що поклавши телефон на стіл в компанії друзів чи на діловій зустрічі, ви можете викликати в свій бік хвилю негативу. Такий вчинок може свідчити про те, що ви не можете відмовитись від телефону навіть під час обіду або просто хочете, щоб ваш гаджет побачили всі. Запам’ятайте, що на столі його не повинно бути.
Якщо ви хоча б раз відволічетесь очима на повідомлення в телефоні, ваш компаньйон зробить висновок, що ця розмова вам не цікава. До того ж, постійне відволікання на гаджет, зменшує здатність сприймати та обробляти інформацію.

Нерозлучність з гаджетом

Про плюси і мінуси залежності від смартфона ми вже мабуть все знаємо. Але іноді краще відкласти свій гаджет для живого спілкування. Або під час прогулянки краще роздивлятись навкруги і під ноги, щоб не впасти. Бо так можна потішити оточуючих і стати зіркою смішних відео. Але ще є ймовірність отримати травму. А чи знали ви, що американцям заборонили переписуватись на ходу, ввівши штрафи? Адже це відволікає і тому несе загрозу для здоров’я.

Мікроорганізми на вашому смартфоні

Ви пам’ятаєте статтю, в якій ми розповідали про дезінфекцію поверхні гаджетів? Не буду заново нагадувати про її доцільність, а також про те, що не варто брати гаджет у ванну. Адже мікробів на його поверхні більше, ніж на сидінні унітазу. До речі, це ще одна причина, щоб не класти телефон на стіл. Адже він завжди з нами: вдома, на роботі, в тренажерному залі і громадському транспорті.

Нам варто частіше турбуватись про чистоту поверхні телефона і не підносити його до обличчя і до рота, зокрема. Цілком можливо, що причиною розладу травлення став рідний гаджет, а не шкідлива їжа. Бо ми вже знаємо, що кількість мікроорганізмів на смартфоні шокує.

Куди подіти телефон, коли одяг без кишень?

В цьому випадку доведеться його тримати в руках. Але якщо ви, наприклад, на тренуванні, краще залишити його в шафці чи у адміністратора. Але якщо чекаєте важливий дзвінок, покладіть телефон у полі зору чи на підвіконник.

Для того, щоб уникнути пошкоджень вашого смартфона чи планшета, не кидайте його деінде, щоб не сісти чи не наступити ненароком. Старайтесь залишати свої гаджети в безпечному і зручному місці.