Названо головну відмінність Xiaomi Mi 11 від Xiaomi Mi 11 Pro

Кілька днів тому компанія Xiaomi офіційно оголосила про те, що 28 грудня проведе конференцію із запуску нового продукту — смартфонів лінійки Xiaomi Mi 11. Очікується, що буде представлено дві версії: базову і Pro. Сьогодні ресурс TrendForce повідомив, що просунута модель Mi 11 буде оснащена технологією підекранної селфі-камери третього покоління, розробленої Xiaomi.

Повідомляється, що в рамках третього покоління компанія позбудеться від будь-яких вирізів на передній панелі. Раніше компанія Xiaomi навіть показала, як це буде виглядати (фото вище).

Нова технологія розташування камери у Xiaomi була готова ще в серпні цього року. Наступного року очікується масове виробництво смартфонів з підекранними фронталками. Не виключено, що першим таким пристроєм виявиться флагман Mi 11 Pro.

Технологія підекранної камери третього покоління Xiaomi використовує нове розташування пікселів власної розробки і перероблену схему управління пікселями. Це дозволяє збільшити світлопропускання передньої частини екрана, що нібито дозволяє домогтися такої ж якості фотографій, як у звичайної фронтальної камери.

Зауважимо, що Pro-версія Mi 11 з’явиться у продажі на кілька тижнів пізніше базової. Крім технології розміщення селфі-камери, смартфони будуть відрізнятися екраном, основною камерою і функціями швидкої зарядки.