Названо 5 плюсів кнопкового телефону порівняно зі смартфоном

Кнопкові телефони – жили, живуть і будуть жити. У продажу є завжди великий вибір “дзвонилок” на будь-який смак і колір. Давайте розглянемо 5 плюсів звичайного телефону, яких немає навіть у найсучаснішого смартфона. Підписуйтесь на мій блог, не забудьте натиснути на лайк, а я починаю!

Фізична клавіатура

Однією з головних різниць між кнопковими телефонами і смартфонами є наявність фізичної клавіатури. На цифровій клавіатурі є літери, за допомогою яких можна набирати текст для SMS-повідомлень. Бувають ситуації, коли зручно спілкуватися саме в такий спосіб, наприклад, сенсорний екран смартфона не працюватиме, якщо у вас мокрі руки або на руках рукавички. А кнопковий телефон працюватиме в найекстремальніших умовах.

Ємний акумулятор

Немає жодного смартфона, який спокійно пропрацює кілька тижнів у режимі очікування і періодичному використанні. А ось кнопковий телефон може спокійно пропрацювати в режимі очікування цілий місяць. Зручно, коли ви чекаєте на дзвінок або повідомлення, а джерело живлення далеко. Навіть якщо інтенсивно використовувати звичайну дзвонилку, то заряду вистачить на набагато більший період часу, ніж у смартфона. Причина в тому, що смартфон архітектурно є комп’ютером, а будова кнопкового телефону більш примітивна.

Простота використання

Кнопкові телефони мають простий і зручний інтерфейс, де немає нічого зайвого. Смартфони, хоча й пропонують більшу гнучкість, можуть бути складнішими у використанні для деяких людей. Наприклад, були ситуації, коли літня людина випадково ввімкнула “авіарежим” у смартфоні та залишалася без зв’язку. “Поламати” таким чином звичайну дзвонилку практично неможливо. Кнопковий телефон ідеальний для тих, кому потрібен стабільний зв’язок і нічого більше.

Міцний корпус

Якщо раптом розіб’єте дисплей у смартфона, то, найімовірніше, ви не зможете навіть прийняти дзвінок. Корпус кнопкового телефону надійніший – згадаймо легендарну Nokia 3310, якою можна цвяхи забивати. Кнопковий телефон ідеальний для тих, хто може з якихось причин пошкодити дорогий смартфон. Також “дзвонилка” буде ідеальна в ролі запасного пристрою для зв’язку.

Низька вартість

Хороший кнопковий телефон можна придбати за 500 гривеньі це буде дуже надійний пристрій. Вартість більш менш швидкого смартфона вже починається від 3000 гривень. Деякі кнопкові телефони працюють на KaiOS і підтримують установку різних додатків, наприклад WhatsApp.

На закінчення хочеться відзначити ще один великий плюс кнопкового телефону – відсутність вірусів. У смартфоні ж вірус може, в теорії, перехопити SMS-повідомлення, наприклад, від банку і залишити користувача без грошей. Всередину звичайного телефону вірус не може потрапити суто фізично. Багато хто використовує простий телефон саме для отримання SMS-кодів від сервісів і банків.