Названо 4 причини, які заважають мобільному телефону швидко заряджатися

Якщо ви зіткнулися з проблемою повільної зарядки, не поспішайте міняти телефон.

Що робити в ситуації, коли смартфон заряджається годинами? Чому зовсім недавно гаджет не підводив вас ні в чому, а тепер, щоб зарядити його, не допомагає дає золоте правило зарядки. Це може статися з чотирьох причин, про які розповіли в NV.

Чому смартфон повільно заряджається

  • Причиною повільної зарядки може бути кабель або адаптер. Перевірте, чи не пошкодився кабель, чи він сумісний з адаптером. Увімкніть зарядний пристрій у розетку та прислухайтеся, якщо адаптер пищить — це говорить про несправність.
  • Другою причиною повільної зарядки може бути нерідне, слабке джерело живлення. Не слід очікувати швидкого заряду, якщо здійснюєте його за допомогою ноутбука, портативного акумулятора або автомобільного зарядного пристрою.
  • Третя причина — використання смартфона під час заряджання. Намагайтеся не давати додаткове навантаження телефону, поки він знаходиться на підзарядці. Не провокуйте його перегрівання та зниження функціональності.
  • Якщо всі попередні способи не допомогли і мобільний телефон продовжує повільно заряджатися, не полінуйтеся віднести його до сервісного центру. Швидше за все справа в батареї, перевірити та замінити яку можуть виключно фахівці.