Microsoft Surface Duo не зможе похизуватися тривалою автономною роботою

Microsoft Surface Duo не зможе похизуватися новітньою і найкращою начинкою, що безпосередньо вплине на час автономної роботи, повідомляє Windows Central. Телефон з двома екранами буде поставлятися з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 855, яка була представлена минулого року, досить невеликий акумулятор ємністю 3460 мАг і 64 або 256 Гб сховища.

Крім цього, Duo отримає два 5,6-дюймових AMOLED-дисплея однакового розміру, співвідношення сторін яких складе 4:3, а роздільна здатність 1800×1350 пікселів зі щільністю пікселів 401 ppi. У розкладеному вигляді розмір пристрою складе 8,3 дюйма. Пристрій буде оснащений 6 Гб ОЗУ та сховищем на 64 або 256 Гб.

На задній та передній панелі буде розміщена камера роздільною здатністю 11 Мп. Ємність батареї складе 3460 мАг, її можна буде заряджати за допомогою швидкої зарядки через роз’єм USB-C. В смартфоні також передбачено сканер відбитків пальців, слот Nano SIM, Android 10 в якості операційної системи (після запуску смартфон оновлять до Android 11), а також спеціальні додатки Microsoft. Бездротова зарядка та NFC відсутні.

Дата презентації та вартість новинки невідомі.