Microsoft PC Game Pass офіційно запущено в Україні: підписка коштує всього 27 грн за 3 місяці

Підписка на PC Game Pass від компанії Microsoft тепер офіційно доступна в Україні та ще 39 країн світу. Про це компанія повідомила у пресрелізі, розповівши про масштабне розширення географії ігрового сервісу.

До цього Microsoft тестувала PC Game Pass понад місяць. Сьогодні сервіс офіційно доступний в Україні – більше не треба переходити для реєстрації через програму тестування Insider і очікувати на відкриття доступу. Українці можуть оформити передплату на Game Pass на офіційному сайті Xbox або у додатку. Гравцю буде доступна ціла бібліотека з сотнями комп’ютерних ігор для Windows та Xbox.

З нагоди розширення географії ігровий сервіс пропонує підписку за зниженою ціною – всього 26,99 гривень за перші три місяці. Це значно дешевше, ніж в Європі – там підписка коштує 10 євро на місяць. Звичайна ціна в Україні складатиме 190 гривень у місяць. Очікуємо, що скоро в Україні відбудеться офіційний запуск сервісів Xbox Live та Game Pass на консолях Xbox. Нещодавно на офіційному сайті Xbox з’явився український регіон, тому логічно, що чекати залишилося не довго.