Lenovo оголосила про вихід на український ринок 8-го покоління ноутбука ThinkPad X1 Carbon

Компанія Lenovo оголосила про вихід на український ринок уже 8-го покоління стильного ноутбука ThinkPad X1 Carbon. Потужний пристрій легендарного бренду ThinkPad продуманий до дрібниць, щоб топменеджери та керівники бізнесу працювали ефективно. Його легкість і компактність — одні з кращих у своєму класі. Удосконалена автономність і зразкова продуктивність дають можливість сконцентруватись на роботі та не перейматися технічними нюансами. Перевірений часом і багатьма поколіннями бізнесменів, надійний ThinkPad X1 Carbon дозволяє бути у робочому режимі будь-де: чи то у відрядженні на пекельній спеці, чи в експедиції до морозної Арктики. Преміальний флагман бренду, який вже 28 років користується довірою користувачів, готовий оперативно реагувати на робочі виклики.

Миттєва швидкість реакції

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління створений для тих, хто прагне максимальної продуктивності. Завдяки процесорам Intel® Core™ i7 10-го покоління (у максимальній конфігурації) новинка працює швидко, незалежно від складності завдання. Лептоп буде готовий до роботи через секунду, адже саме стільки часу йому потрібно, щоб вийти з режиму сну. Вже наступної миті можна працювати над складними графічними проєктами, серфити між вкладками у браузері чи виходити на відеозв’язок. При цьому пристрій потішить моментальною реакцією і відсутністю будь-яких затримок.

Під час відрядження чи подорожі власник ноутбука для бізнесу ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління завжди може оперативно включитись у задачі. Міцний карбоновий корпус убереже пристрій від механічних пошкоджень, які можуть трапитися під час роботи на ходу. Модель успішно пройшла тестування за 12 військовими стандартами та понад 200 внутрішніх перевірок якості¹, отже на нього можна покластися у будь-яких життєвих ситуаціях.

ThinkPad X1 Carbon може функціонувати автономно до 13,8 годин. Тому пристрій не підведе навіть, якщо попереду багато роботи над новим проєктом і кілька дзвінків, а доступу до розетки немає. До того ж технологія Rapid Charge дає змогу підзарядитися до 80% лише за 60 хвилин. Також перевагами ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління є компактність і легкість. Вага — лише 1,09 кг, а товщина менше ніж 1,5 см, що дозволяє власнику бути мобільним за будь-яких обставин.

Безпека у пріоритеті

Набридло запам’ятовувати довгі та складні паролі? Новинку від Lenovo укомплектовано сканером відбитків пальців Match-on-Chip, що дає можливість розблокувати ноутбук одним дотиком. ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління — ідеальне рішення для бізнесу, адже дозволяє легко увійти в систему і надійно захищає дані. Інфрачервона камера здатна розпізнавати обличчя і надавати доступ до роботи лише власнику ноутбука. Встановлена на ній шторка приватності ThinkShutter дає впевненість, що камера не використовується без відома користувача.

ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління обладнаний рішенням ThinkShield. Воно забезпечує збереження конфіденційності даних і гарантує, що зображення на екрані бачить лише власник пристрою. Завдяки технології PrivacyGuard можна уникнути небажаних поглядів і захистити інформацію на екрані, адже сторонні, які дивитимуться під кутом, побачать лише чорний дисплей. PrivacyAlert² — програмне забезпечення, інтегроване у ThinkPad X1 Carbon, сповістить, якщо незнайомці позаду дивляться на екран ноутбука. Для додаткового захисту даних встановлено криптографічний модуль ТРМ, який надійно шифрує збережену інформацію та захищає її від несанкціонованого використання. Модуль працює у поєднанні із засобами безпеки Windows 10 і на програмному рівні забезпечує повну підтримку захисту даних.

Яскрава картинка та просторовий звук

У максимальній конфігурації пристрій отримав дисплей із діагоналлю 14 дюймів і роздільною здатністю Ultra HD (3840×2160 пікселів). Підтримка технологій Dolby Vision™ і HDR дозволить помітити найдрібніші деталі картинки та сповна оцінити її довершеність. Матриця IPS із кутами огляду 178 градусів робить зображення чітким і реалістичним із будь-якого ракурсу. Пристрій також доступний із сенсорним дисплеєм із роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів). Для перегляду фільмів на великому екрані ноутбук дуже просто під’єднати до телевізора чи проєктора за допомогою рознімів USB Type-C (з підтримкою Thunderbolt™ 3 та DisplayPort) або HDMI.

Аудіалів та поціновувачів “чистого” звуку приємно здивує наявність акустичної системи Dolby Atmos®. Вона має два високочастотних динаміки, які спрямовують аудіо вгору, і два низькочастотних — для створення ефекту присутності. Крім потужних динаміків в ноутбуці є чотири 360-градусні мікрофони, які усувають небажаний шум. Вони також розпізнають голос власника для зручного використання голосових команд.

Преміальні можливості для оптимізованої роботи

З Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління можна реагувати на виклики в Skype одним натисканням. Підфункції на клавішах F9-F11 здійснюють дзвінок чи відповідають на нього. Потрібно швидко записати голосове повідомлення? Це можна легко зробити, затиснувши ті ж кнопки. Модуль WiFi-6 забезпечить швидке та надійне з’єднання навіть під час підключення багатьох пристроїв до мережі. До конфігурації можна також додати технологію WWAN³ із підтримкою карт LTE-A, щоб насолоджуватись захищеним доступом до інтернету будь-де.

Процесор моментально реагує на команди завдяки 16 ГБ оперативної пам’яті, а SSD-накопичувач ємністю до 2048 ГБ (в максимальній конфігурації) збереже необхідні робочі файли. Тактова частота процесора становить 1,6 ГГц, а в режимі Turbo Boost досягає 4,2 ГГц. Це дозволяє робочому ноутбуку ефективно працювати в режимі мультизадачності та показувати високу продуктивність при виконанні ресурсомістких завдань. Клавіатура із захистом від рідини надійно убезпечить дані та внутрішні деталі пристрою при небажаному потраплянні кави чи води⁴. Необхідно завершити роботу у вечірній час? На ThinkPad X1 Carbon зручно працювати, навіть не вмикаючи світло, адже клавіатура обладнана LED-підсвіткою.

Екосистема ThinkPad

Для серії ThinkPad доступний широкий вибір додаткових аксесуарів, які покращують зручність використання пристрою на роботі чи вдома. Стильні монітори, док-станції для комфортної роботи в офісі, а також аксесуари (миші, клавіатури, жорсткі диски й багато іншого) — великий вибір для всіх, хто надає перевагу надійним і продуктивним рішенням.

На всі моделі надається глобальна гарантія, що розповсюджується на 160 країн світу. В Україні ноутбуки ThinkPad супроводжуються гарантійним обслуговуванням із максимальним терміном ремонту протягом п’яти робочих днів.

В Україні ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління доступний у чорному кольорі за ціною від 54 663 грн.

Технічні характеристики Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8-го покоління

  • Процесор: Intel Core i7-10710U (у максимальній конфігурації)
  • Операційна система: Windows 10 Pro
  • Дисплей: 14 дюймів, IPS, UHD (3840×2160), HDR, 500 ніт із глянцевим покриттям (у максимальній конфігурації)
  • Графіка: Intel UHD Graphics
  • Оперативна пам’ять: до 16 ГБ LPDDR3
  • Накопичувач: до 2048 ГБ SSD
  • Аудіосистема: Dolby Atmos®, 4 мікрофони дальнього радіуса дії (360⁰)
  • Порти: 2 x USB 3.2 Gen 1 (у т. ч. один Always On), USB 3.2 Type-C Gen 2/Thunderbolt 3
    (з функцією зарядки та DisplayPort), HDMI 1.4b, Ethernet, слот для nano-SIM карти (WWAN), у combo jack 3.5mm (audio/microphone), рознім для підключення док-станції, замок безпеки
  • Батарея: 51 Вт/год, з технологією Rapid Charge
  • Мережі: WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.0
  • Габарити: 323 мм x 218 мм x 14.9 мм
  • Вага: від 1,09 кг
  • Колір: чорний
¹ Пристрої лінійки ThinkPad перевіряють за 12 тестами і 22 процедурами військових стандартів Міністерства оборони США MIL-STD 810g, щоб довести їхню міцність. Ноутбуки піддають впливу екстремальних температур, статичної електрики, тиску вагою і перевіряють на стійкість при падінні з висоти 1,5 м. Не повторювати в реальному житті. Подібна експлуатація не є гарантією майбутнього функціонування.
² Працює лише за наявності опційної ІЧ-камери.
³ Технологія WWAN має бути обрана під час покупки, оскільки її неможливо додати до конфігурації пізніше.
⁴ Не повторювати в реальному житті. Подібна експлуатація не є гарантією майбутнього функціонування.