“Київстар“ вводить спеціальний тариф для пенсіонерів: телефонувати стане дешевше

Оператор мобільного зв’язку “Київстар” вводить спеціальний тариф для людей похилого віку, які користуються телефонами виключно для дзвінків, і яким фактично не потрібен мобільний інтернет. Про це компанія “Київстар” повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Найчастіше люди пенсійного віку досі обходяться кнопковими телефонами, які використовують лише для дзвінків близьким, та ще на екстрені служби, якщо це необхідно. Як користуватися мобільним інтернетом, вони не знають, та й такої необхідності не відчувають.

Досі ж усі тарифи були заточені під паралельне користування телефонним зв’язком та інтернетом. Однак тепер пенсіонери отримали свій тариф “Дзвінки для батьків”, в якому передбачені безлімітні телефонні дзвінки на всі номери оператора “Київстар”.

Вартість нового контрактного тарифу для пенсіонерів від компанії “Київстар” – лише 60 гривень на місяць. Його можна підключити навіть тепер, під час локдауну. І, що дуже важливо для людей похилого віку, не виходячи з дому. Для цього потрібно лише заздалегідь підготувати свій ідентифікаційний код, щоби він був під рукою, і зателефонувати за номером 466. Ви продиктуєте оператору свій номер, і тимчасове підключення до послуги вступить в силу.“Київстар“ вводить спеціальний тариф: телефонувати стане набагато дешевшеА вже після закінчення локдауну, з 25 січня по 11 лютого, у пенсіонера буде термін, аби завітати в будь-який магазин від компанії “Київстар” і підписати повноцінний договір про перехід на новий контракт.