ІТ-команда NIX поділилась успішним впровадженням Google Workspace на міжнародній конференції Cloudfresh & Google Cloud у Варшаві

Наш досвід використання продуктів Google Cloud зацінив… Google Cloud! Після такого заряд мотивації та енергії Ніксової команди зашкалює, тож ділимось!

Євген Кращенко, VP of Business Analysis, відвідав міжнародну конференцію від Cloudfresh & Google Cloud у Варшаві, де розповів про успішне впровадження Google Workspace в командах NIX. Наш досвід вразив представників Google Cloud на івенті! Для нас це ще одна важлива перемога та натхнення вдосконалюватись.

Євген Кращенко: «На відміну від конкурентів, продукти Google Cloud швидко і зручно вирішують повсякденні задачі команд у комунікації та спільній роботі. Ми високо оцінили інтегрованість продуктів між собою, їх інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а також доступ до робочого простору з будь-якого пристрою з інтернетом». 

Ось що нам вдалось завдяки інструментам Google Workspace:

  • створити комфортні умови роботи для наших фахівців, клієнтів і бізнес-партнерів з усього світу;
  • підвищити продуктивність у команді та зменшити кількість часу на рутинні задачі.

Євген Кращенко: «З цього івенту я привіз массу натхнення і досі ділюсь враженнями з колегами. На конференції вдалося обговорити впровадження Google Workspace з його творцями, обмінятися досвідом з однодумцями з інших компаній і повернувся з багажем нових ідей і планів, як зробити наші бізнес-процеси ще кращими. З нетерпінням чекаємо з командою на нові івенти!».