iPad 2020 буде схожим на iPad Pro 2020 і отримає підтримку Magic Keyboard

Компанія Apple працює над новим поколінням iPad, яке повинно вийти у вересні. Згідно з інформацією, яку опублікувало видання 91mobiles, дизайн нового планшета буде нагадувати iPad Pro 2020 – планшет отримає тонші рамки, систему сканерів True Depth для роботи Face ID та не отримає сканера Touch ID. Також iPad 2020 повинен отримати магнітні конектори на задній панелі.

iPad 2020 буде досить схожий на iPad Pro 2020, але габарити нового планшета будуть відрізнятися. Він повинен бути меншим, ніж перше покоління iPad Pro, яке мало діагональ 9.7 дюймів, при цьому у нього буде діагональ 10.84 дюйма.Над дисплеєм буде система сканерів Face ID і фронтальна камера, а кнопка включення буде на верхній грані.

Планшет буде оснащений стереодинаміками та роз’ємом USB-C, а також чотирма мікрофонами. На правій грані буде качелька регулювання гучності, лоток для SIM-карт, а на лівій – кнопка режимів. Також відомо, що планшет має отримати швидку зарядку потужністю 20W, але ніяких подробиць ні про начинку, ні про акумулятор поки немає.