Huawei презентувала флагманські навушники FreeBuds Pro 2

Компанія Huawei випустила на міжнародному ринку нові флагманські TWS-навушники FreeBuds Pro 2. Вони отримали по два драйвери, по три мікрофони для активного поглинання шумів до 47 дБ, а також хорошу автономність. Модель буде доступна для покупки за ціною 200 євро вже з 11 липня, при попередньому замовленні до 10 липня можна отримати у подарунок Huawei Band 7.

Навушники отримали систему Hi-Res Dual Sound, підтримується частотний діапазон від 14 Гц до 48000 Гц. Звук FreeBuds Pro 2 створювався у співпраці з Devialet. У навушників є адаптивний еквалайзер та підтримка активного поглинання шумів на рівні до 47 дБ. Крім цього, підтримується поглинання шумів під час дзвінків з використанням спеціальних нейромереж.

Компанія офіційно не розкрила об’єм акумулятора Huawei FreeBuds Pro 2 під час презентації, але разом з кейсом автономність має складати до 30 годин зі зарядним кейсом. Автономність самих навушників складає 4 години з активним поглинанням шумів та 6.5 годин – без. З фішок варто згадати про захист від вологи та пилу за стандартом IP54, якого не було у першому поколінні.