Huami представила смарт-годинник Amazfit X із зігнутим дисплеєм

Компанія Huami анонсувала розумний годинник Amazfit X на краудфандинговій платформі Indiegogo. Він має зігнутий корпус і мониторинг рівня кисню у крові.

Новинка отримала 2,07-дюймовий AMOLED-дисплей з щільністю пікселів 326 PPI і роздільною здатністю 206×640, який зручно обертається навколо зап’ястя власника. Мінімальна яскравість становить 400 ніт.

Годинники Amazfit X виконані у мінімалістичному дизайні і позбавлені фізичних кнопок. Користувач отримає понад 40 різних віджетів, а також цілодобовий моніторинг серцевого ритму, сенсором вимірювання рівню кисню у крові, GPS і GLONASS. Крім того, новинка оснащена 9 спортивними режимами і водонепроникністю до 50 метрів.

Ємність акумулятора становить 205 мАг, що, за словами виробника, забезпечить до 7 днів автономної роботи на одному заряді при помірному використанні. Габарити моделі складають 22,6×13,6 мм, вага — 39 грамів.

Amazfit X випускається в кольорах Eclipse Black і New Moon Gold і вже доступний для замовлення через краудфандінг Indiegogo від $149. Продаж почнеться в серпні цього року.