Годинник Xiaomi Watch S1 отримав 117 режимів тренувань та 32 ГБ пам’яті

Вчора Xiaomi офіційно представила свій флагманський розумний годинник Watch S1, а сьогодні китайське джерело опублікувало всі технічні подробиці пристрою і велику кількість живих фото.

Джерело називає Watch S1 найкрасивішим розумним годинником Xiaomi, і, можливо, так воно і є. Наприклад, корпус із нержавіючої сталі 316L полірується вручну, а захист екрану забезпечує надміцне сапфірове скло. Якщо в попередньому розумному годиннику компанії використовувався силіконовий ремінець, то Watch S1 отримав ремінець з фторкаучуку – з більш гладкою поверхнею і більшою стійкістю до забруднень. Опціонально для новинки запропонований шкіряний ремінець із високоякісної телячої шкіри.

Mi Watch S1 отримав екран AMOLED діаметром 1,43 дюйма з роздільною здатністю 466х466 пікселів та кадровою частотою 60 Гц. Для пристрою передбачено більше 200 тем оформлення, у тому числі настроювані самими користувачами.

У годиннику використовується чип BES2500BP, обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті склали 4 та 32 ГБ відповідно.

Mi Watch S1 оснащений дводіапазонним навігаційним приймачем (з підтримкою GPS, Beidou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS), датчиками ЧСС та SpO2 (другий можна налаштувати на автоматичну оксиметрію раз на 10 або 30 хвилин). Є підтримка 117 режимів тренувань, включаючи 19 професійних. Пристрій підтримує інсталяцію сторонніх програм.

У Xiaomi Watch S1 використовується акумуляторна батарея ємністю 470 мА·год. Автономність у звичайному режимі – 12 днів, у режимі енергозбереження – 24 дні. У комплект входить зарядний пристрій із магнітним кріпленням, на повну зарядку йде близько 2,5 години.

Новинка надійде у продаж у двох версіях: Obsidian Black Edition з ремінцем з фторкаучуку за 175 доларів та Streamer Silver зі шкіряним ремінцем за 190 доларів.