Футуристичний смартфон LG Wing виявився незатребуваним

Яких тільки смартфонів немає на ринку. Однак інновації не завжди приносять успіх. Виявилося, що експериментальний смартфон LG Wing провалився в продажах.

За даними Herald Corporation, компанії LG Electronics вдалося продати менше 50 000 одиниць LG Wing в своїй рідній країні — Південній Кореї. Для порівняння, компанія планувала продати 2 мільйони одиниць. Обсяг продажів LG Wing склав всього 10% від обсягу продажів Galaxy Note 20 — цей телефон Samsung Electronics випустила приблизно водночас з Wing.

Продажі не збільшилися навіть коли південнокорейський оператор LG Uplus знизив вартість смартфона вдвічі за рахунок субсидій. Глобальні продажі також виявилися низькими, навіть незважаючи на те, що телефон засвітився в останньому фільмі Майкла Бея «Співоча пташка» і в одному з популярних американських ток-шоу Jimmy Kimmel Live.

Щоб відновити свій імідж на ринку смартфонів, LG Electronics доведеться представити другий продукт в рамках «Explorer Project». Фірма вже підтвердила, що майбутній пристрій буде мати форм-фактор розкладачки. Більше про телефон нічого невідомо.