Флагманські навушники Sennheiser Momentum True Wireless 4 з технологією ANC і звуком без втрат тепер доступні в Європі

Компанія Sennheiser представила навушники Momentum True Wireless 4 на виставці CES 2024, слідом за запуском бездротових навушників Accentum Plus Wireless. Ці навушники, роздрібна ціна яких становить 299,90 євро, доступні в трьох кольорах: Чорна мідь, Чорний графіт і Біле срібло, і їх можна придбати на сайтах Sennheiser або Amazon.

Навушники Momentum True Wireless 4 – це стрибок вперед у порівнянні з попередньою моделлю, вони оснащені платформою Qualcomm Snapdragon S5 Sound Gen 2 і Bluetooth 5.4 для стабільного та якісного аудіоз’єднання. Також вони підтримують технологію Snapdragon Sound Technology та підтримкою AptX для чистого звуку і низької затримки, а також сумісні з кодеками AptX Adaptive, AAC і SBC.

Значні оновлення включають покращене активне шумозаглушення (ANC) для кращого блокування шуму та збільшений час роботи від акумулятора до 7,5 годин на одному заряді, а загальний час використання досягає близько 30 годин завдяки зарядному кейсу. Чохол, який тепер має стильний тканинний чохол, підтримує як USB Type-C, так і бездротову зарядку Qi, що підвищує зручність та практичність використання.

До комплекту входить набір з чотирьох вушних адаптерів і трьох вкладишів різних розмірів для забезпечення зручної та надійної фіксації, а також зарядний кабель USB-C.