Дитячий годинник MiTu Kids Learning Watch 5 отримав 2 камери і вологозахист

Компанія Xiaomi на своїй платформі колективного фінансування Youpin представила флагманський розумний годинник для дітей MiTu Kids Learning Watch 5, який оснащений двома камерами, NFC, 3D-розпізнаванням осіб та іншими сучасними функціями.

Годинник оснащений 1,78-дюймовим дисплеєм Retina роздільною здатністю 448х368 із щільністю 326 пікселів на дюйм. Поверхня екрану покрита склом Corning Gorilla 3. Виробник заявляє високу стійкість до подряпин. Крім того, годинник оснащений 1 ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ флеш-пам’яті. Передбачені різні програми для навчання, є підтримка голосового керування.

Роздільна здатність камер становить 13 і 5 Мп, є вбудований датчик частоти серцевих скорочень PPG, який безперервно відстежує пульс і видає попередження, коли частота занадто висока. Годинник підтримує стрибки на скакалці, біг на свіжому повітрі, їзду на велосипеді на відкритому повітрі та ходьбу. У майбутньому з’явиться більше спортивних режимів, таких як катання на роликах, альпінізм та присідання.

Також є підтримка систем глобального позиціонування, годинник оснащений гіроскопом, датчиком сили тяжіння, барометром. Корпус є вологозахищеним.

Розумний годинник MiTu Kids Learning Watch 5 пропонується за ціною близько 200 доларів.