Clicks Technology запускає QWERTY-клавіатуру для iPhone 14 Pro та 15 Pro, яка перетворить смартфон на BlackBerry

Компанія Clicks Technology нещодавно випустила чохол Clicks QWERTY – QWERTY-клавіатуру для Pro-моделей iPhone 14 і 15. Цей новий аксесуар надає користувачам відчуття фізичної клавіатури, як у класичних смартфонів BlackBerry. Аксесуар працює тільки з моделями iPhone 14 Pro та iPhone 15 Pro / Pro Max. За словами компанії, цей пристрій почне продаватися з 1 лютого.

Клавіатура Clicks має стандартну розкладку QWERTY, підтримує бездротову зарядку і доступна у двох стилях. Це “BumbleBee (жовтий)” та “London Sky (сіро-блакитний)”. Цей пристрій також оснащений інтерфейсом USB Type-C для підключення. Користувачі можуть під’єднати клавіатуру безпосередньо до iPhone. Коли iPhone знаходиться разом з клавіатурою, користувачам не потрібно виймати його перед заряджанням. Завдяки порту USB Type-C на клавіатурі користувачі можуть безпосередньо заряджати iPhone.

У Clicks Technology також заявили, що цей невеликий аксесуар для клавіатури підтримує функцію клавіатурних скорочень, вбудовану в iOS від Apple. Це дозволяє користувачам “керувати iPhone, як ранніми BlackBerry”. Деякі приклади комбінацій клавіш включають:

  • CMD + H швидко повертає на головний екран;
  • CMD + Пробіл запускає пошук;
  • Пробіл дозволяє прокрутити веб-сторінку вниз.

Клавіатура Clicks QWERTY має звичну розкладку QWERTY, що забезпечує користувачам більш традиційний досвід набору тексту на iPhone. Крім того, вона має спеціальну клавішу мікрофона для голосового введення, що підвищує загальну зручність використання.

Клавіатура коштує $139 і наразі доступна для iPhone 14 Pro. Версія для iPhone 15 Pro вийде в середині березня, а версія для iPhone 15 Pro Max буде доступна за $159. Така ціна робить клавіатуру Clicks QWERTY привабливим варіантом для користувачів, які бажають покращити свій досвід набору тексту на новітніх моделях iPhone.

Запуск Clicks QWERTY для Pro-моделей iPhone 14 і 15 пропонує нову захоплюючу опцію. Це буде круто для користувачів iPhone, які віддають перевагу тактильному відгуку фізичної клавіатури. Завдяки звичній розкладці, спеціальним клавішам та конкурентоспроможній ціні цей аксесуар сподобається широкому колу користувачів, які прагнуть оптимізувати процес набору тексту на своїх iPhone.