Asus презентувала новий ігровий ноутбук TUF Gaming A16 Advanced Edition на CES 2023

Компанія Asus офіційно презентувала оновлення для своєї знаменитої серії ігрових ноутбуків TUF. У компанії показали новий Asus TUF Gaming A16 Advanced Edition (FA617). Інформації про вартість моделі та її доступність поки немає, але вже розкрито усі характеристики.

Спершу розповімо про Asus TUF Gaming A16 Advanced Edition (FA617). Модель отримала найновіший процесор AMD Ryzen 9-го покоління з архітектурою Zen 4. У парі з процесором працює графіка Radeon RDNA 3, є підтримка AMD Smart Access Graphics. Модель оснащена дисплеєм з роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 240 Гц, при цьому відношення дисплея до передньої панелі складає 90 відсотків.

Також компанія звернула увагу на систему охолодження Arc Flow Fans, яка має до 7 теплових трубок. Об’єм PCIe SSD складає до 2 ТБ, оперативна пам’ять тут стандарту DD45 4800 МГц. Ноутбук отримав новий дизайн Sandstorm та оснащений потужним акумулятором об’ємом 90 Вт/год (є підтримка USB-C Power Delivery). Серед інших фішок варто згадати про підтримку Dolby Atmos та поглинання шумів із застосуванням ШІ.