Apple випустила паперові браслети для підбору відповідного ремінця до розумного годинника

Разом із новим розумним годинником Apple Watch Series 6, були представлені і вкрай незвичайні фірмові ремінці без будь-яких застібок. І ось, напередодні старту їхніх продажів, Apple випустила спеціальні паперові браслети, покликані допомогти потенційним покупцям у підборі правильного розміру цього самого ремінця.

У разі, якщо ви живете в одній з країн, де можна відвідати оффлайн магазин Apple Store, то ви можете попросити консультантів дати вам один такий браслет для вимірювання свого зап’ястя. У разі ж, якщо такої точки у вашій країні немає, то можна зайти на офіційний сайт Apple і завантажити необхідний документ, роздрукувати його і вирізати браслет самостійно.

На зображенні вище можна побачити, що суть вимірювання полягає в обертанні такого браслета навколо зап’ястя, що допоможе із визначенням розміру при замовленні нового ремінця. Варто відзначити, що блогери, які вже отримали тестові екземпляри новинки від Apple, у разі, якщо ваш розмір знаходиться між двома числами (4 і 5, наприклад), радять брати менший розмір. Пов’язано це з тим, що такий ремінець можна буде “розтягнути” з часом, в той час як занадто великий аксесуар в результаті буде занадто вільним, що може викликати певний дискомфорт.