Анонсовано перше оновлення програмного забезпечення серії Samsung Galaxy S24, яке має вирішити проблеми з дисплеєм і камерою

Минулого місяця Samsung представила серію Galaxy S24. Від користувачів S24 надійшло багато скарг на проблеми з дисплеєм та якістю фотографій. Тепер південнокорейський бренд офіційно оголосив, що готується оновлення для вирішення цих проблем. Воно буде розгорнуто на всіх моделях – S24, S24 Plus та S24 Ultra – пізніше цього місяця.

Samsung заявляє, що прагне прислухатися до своїх користувачів і майбутнє оновлення базується на їхніх відгуках. Компанія має на меті надати розширені можливості та покращити роботу з дисплеєм і камерою пристрою. Це стане можливим завдяки інтеграції апаратного та програмного забезпечення.

Samsung також повідомила, що встановила більш природні налаштування екрана за замовчуванням. У розширених налаштуваннях дисплея є опція “Яскравість”. Однак у поточній версії програмного забезпечення відсутній спеціальний повзунок, що відповідає за цю функцію. Бренд планує представити його в майбутньому оновленні. Здається, повзунок має триступеневу опцію. Таким чином, користувачі, які бажають отримати яскравіші візуальні враження, зможуть підкрутити повзунок яскравості на своїх пристроях Galaxy S24 на свій смак.

Поряд з вирішенням проблеми з дисплеєм, Samsung також вирішує проблеми з камерою, про які повідомляли користувачі. Не розкриваючи деталей, компанія покращує та оптимізує ключові функції камери. До них відносяться оновлення функцій масштабування, портретного режиму, нічної зйомки, можливостей відеозйомки з задньої камери тощо.

Згідно з повідомленням Samsung, оновлення буде випущено наприкінці цього місяця. Отже, якщо ви є власником будь-якого пристрою серії Galaxy S24, слідкуйте за оновленнями.