Adobe Photoshop став доступний на комп’ютерах Mac M1

Після відмови від чіпів Intel на користь власних, пристрої Mac з чіпом M1 постійно отримують оптимізовані додатки, які, як правило, працюють краще, ніж ті, які були реалізовані через емулятор Rosetta 2. До цього списку приєднався Photoshop.

З прес-релізу Adobe стало відомо, що на новій архітектурі Photoshop буде працювати в півтора рази швидше в порівнянні з системами попереднього покоління. Користувачі повинні відчути це під час відкриття і збереження файлів, використанні фільтрів і запуску ресурсоємних операцій, таких як «вибір теми», наприклад.

Деякі з останніх функцій Photoshop ще не реалізовані, оскільки Adobe хотіла якомога швидше випустити додаток. Користувачам доведеться дочекатися появи таких можливостей, як «запрошення на редагування хмарних документів» і «попередньо встановлена ​​синхронізація».

Adobe також випускає оновлення для Photoshop на iPad, яке приносить дві нові функції. Серед них — функція, яка дозволяє переглядати і повертатися до попередніх його файлів, які були автоматично збережені за останні 60 днів, а також можливість завантажувати хмарні документи локально, щоб користувачі могли працювати з файлами в автономному режимі.