Google Фото незабаром отримає пресети для відео, які значно спростять базове редагування

Цього місяця вперше були виявлені докази того, що Google Фото може отримати функцію «Прожектори» для автоматичного обрізання відео тощо. Це не зайняло багато часу, але тепер ми маємо набагато краще уявлення про те, чого очікувати.

Експерти видання Android Authority заглибилися у версію 6.97 Google Фото для Android і виявили, що ця функція «Прожектори» тепер називається «Пресети» і пропонує чотири попередньо визначені варіанти для відео. Ці пресети відео фактично є інструментами для редагування в один дотик і складаються з наступних опцій.

  • Базовий монтаж – обрізання до ключового моменту та покращення кольорів.
  • Уповільнена зйомка – застосування ефекту уповільненої зйомки до вибраної області.
  • Масштабування – автоматичне збільшення та зменшення масштабу відео у вибраній області.
  • Відстежувати – автоматично відстежує і наближає людину на відео.

Android Authority змогли активувати ці пресети відео, після чого їм було запропоновано встановити 3 МБ інструментів для редагування. Пресети можна знайти, перейшовши до потрібного відео, а потім натиснувши «Редагувати» > «Пресети» (між «Відео» та «Обрізати»).

Також є можливість налаштувати тривалість ефекту за допомогою повзунка. Якщо ви хочете, щоб ефект сповільненої зйомки тривав трохи довше, ви можете налаштувати повзунок відповідним чином. Варто також зазначити, що ви не можете експортувати відео, яке використовує всі чотири пресети, а лише варіант «Базовий монтаж» і один з трьох інших пресетів.

У будь-якому випадку, сподіваємося, що ці опції скоро з’являться в Google Фото, оскільки вони можуть значно спростити деякі базові операції з редагування відео.

Джерело Android Authoruty

Не пропустіть