Xiaomi Smart Band 9 з’явився на полицях європейських магазинів за привабливою ціною

Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9, який був представлений минулого місяця в Китаї, нарешті з’явився на європейському ринку. Цей фітнес-браслет оснащений великим AMOLED-дисплеєм і має понад 150 спортивних режимів.

Xiaomi Smart Band 9 оснащений 1,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм з піковою яскравістю 1200 ніт. З роздільною здатністю 192 x 490 пікселів і щільністю пікселів 326 ppi, екран забезпечує чітке зображення, а користувачі можуть персоналізувати свій досвід за допомогою більш ніж 200 варіантів циферблатів.

Розроблений для відстеження здоров’я та фітнесу, ремінець оснащений датчиками серцебиття, руху та освітленості. Він пропонує покращену точність вимірювання пульсу порівняно з попередньою моделлю та підтримує понад 150 режимів тренувань. Він також може надавати рекомендації щодо циклу сну.

Батарея ємністю 233 мАг може працювати до 21 дня без функції Always-On Display, а повна зарядка займає близько однієї години. Годинник є водонепроникним на глибині до 50 метрів і пропонує такі функції, як керування музикою, сповіщення про повідомлення та оновлення погоди.

За ціною 34,99 фунтів стерлінгів у Великобританії та 39,99 євро в Єврозоні, Smart Band 9 доступний у чотирьох кольорах. Покупці з ЄС можуть придбати його в комплекті з навушниками Redmi Buds 4 Active, доплативши 1,99 євро до 13 вересня.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть