Режим інкогніто в Chrome для Android отримав суттєве покращення

У Chrome для Android є кілька способів перемикання між звичайним переглядом і режимом Інкогніто. Ці існуючі методи вже досить швидкі та прості у виконанні, але все ще є місце для вдосконалення. Google працює над тим, щоб зробити перемикання між режимами ще більш ефективним у мобільному браузері.

Вперше помічений Leopeva64 на X (раніше Twitter), Chrome Canary для Android додає спосіб швидкого перемикання між вашими вже відкритими звичайними вкладками та вкладками Інкогніто. Якщо довго натиснути на контекстне меню перемикача вкладок, ви побачите нову опцію “Переключитися на Інкогніто”. І навпаки, якщо ви перебуваєте в режимі Інкогніто, ця опція зміниться на “Вийти з Інкогніто”.

Це робить процес перемикання між двома режимами трохи ефективнішим, ніж раніше. Це, звісно, не змінює життя, але зменшує кількість кроків, необхідних для виконання цього завдання.

Щоб скористатися цією функцією, вам потрібно використовувати Chrome Canary та активувати її за допомогою прапорця. Чи варто витрачати час на завантаження додатка Chrome Canary та ввімкнення прапорця лише для того, щоб скористатися цією функцією, вирішувати вам.

Джерело Android Authoruty

Не пропустіть