Samsung оголосила старт продажів в Україні нових пристроїв, що були представлені на Galaxy Unpacked

Компанія Samsung Electronics Україна розпочинає продажі Galaxy Fold6, Galaxy Flip6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch та навушників серії Galaxy Buds3.

«Ми спостерігаємо ажіотаж серед споживачів після презентації нових пристроїв Galaxy», – сказав ТМ Ро, президент і керівник підрозділу Mobile eXperience Business компанії Samsung Electronics. «Ми продовжуємо реалізовувати наше прагнення – надати доступ до можливостей штучного інтелекту мільйонам людей по всьому світу, інтегруючи Galaxy АІ в наші універсальні складні пристрої, а також розширюючи їх у портфоліо нашої екосистеми».

Galaxy Fold6 і Flip6: нові та універсальні можливості штучного інтелекту

Нові Galaxy Fold6 і Flip6 перегорнули сторінку в розвитку Galaxy AI1, використовуючи свої унікальні формфактори, які покращують комунікацію, продуктивність і можливості для творчості. Легко порозумійтесь зі співрозмовником, який спілкується іншою мовою, використовуючи функцію Перекладача2, що працює на двох екранах одночасно. Відповідайте на повідомлення за допомогою функції Згенерованих відповідей3, яка рекомендує індивідуальні відповіді, навіть не відкриваючи пристрій. Залишайтеся продуктивними за допомогою Генератора текстів4, який створює електронні листи та дописи в соціальних мережах на основі лише кількох простих ключових слів, і Note Assist5, який пропонує нову функцію перекладу PDF зі збереженням формату, а також розшифровку аудіофайлів. Photo Assist6 – це набір інструментів для редагування на основі штучного інтелекту, що дозволяє без зусиль створювати контент професійного рівня. Крім того, FlexCam, що тепер підтримує функцію автоматичного масштабування Auto Zoom7, допоможе створити ідеальне селфі без зайвих натискань.

Galaxy Fold6 і Flip6 – найтонші та найлегші, а також найміцніші смартфони складаної серії за всю історію Galaxy. Дисплей було модернізовано завдяки вдосконаленому покриттю на головному екрані, яке не тільки гарантує міцність, але й значно покращує згинання. Galaxy Fold6 має нове співвідношення сторін зовнішнього екрана та краще поміщається у руці, а Galaxy Flip6 оснащений камерою флагманського рівня, збільшеним часом автономної роботи й вперше в історії – паровою камерою для максимальної продуктивності.

Удосконалена екосистема Galaxy на базі Galaxy AI

Нові моделі лінійки Galaxy Watch – головний елемент бачення Samsung щодо покращення самопочуття за допомогою Galaxy AI. Galaxy Watch Ultra та Galaxy Watch7 вперше дозволяють відстежувати кінцеві продукти глікації (AGEs)8 для кращого розуміння метаболічного здоров’я, а двочастотна система GPS9 відстежує місцеперебування точніше, ніж будь-коли, для тренувань у будь-якому середовищі просто неба – від жвавих міст до запилених стежок.

Серія Galaxy Buds3 виконана у новому сучасному і водночас практичному дизайні. Ви точно знайдете собі пару, адже Galaxy Buds3 Pro створені у каналоподібному форматі, а Buds3 – відкритому. Надвисока якість звуку10 гарантує, що ви почуєте кожен момент, а завдяки можливостям надширокосмугового дзвінка11, телефонні розмови звучатимуть ще краще навіть у галасливому середовищі.

Доступність

Кількість попередніх замовлень на серію Galaxy шостого покоління в Україні перевищила показники попереднього покоління. Galaxy Fold6, Galaxy Flip6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7 та навушники серії Galaxy Buds3 доступні відсьогодні – 31 липня 2024 року.

Galaxy Fold6 доступний у срібному, рожевому та темно-синьому кольорах, ціна стартує від 79 999 грн. Galaxy Flip6 – срібному, жовтому, блакитному та м’ятному кольорах. Стартова ціна – 45 999 грн.

Galaxy Watch Ultra доступний у розмірі 47 мм у титаново-сірому, титаново-білому та титаново-срібному кольорах. Ціна стартує від 28 999 грн. Galaxy Watch7 доступний у двох розмірах: 40 мм та 44 мм. На вибір доступні зелений та кремовий кольори для 40-міліметрового та зелений і срібний для 44-міліметрового. Стартова ціна – 13 499 грн.

Серія Galaxy Buds3 доступна у двох кольорах – срібному та білому. Ціна стартує від 6 899 грн.

1 Для використання деяких функцій штучного інтелекту Samsung AI може знадобитися вхід до облікового запису Samsung. Компанія Samsung не дає жодних обіцянок, запевнень або гарантій щодо точності, повноти або надійності результатів, які надаються функціями штучного інтелекту. Доступність функцій штучного інтелекту Galaxy може залежати від регіону/країни, версії ОС/особистого інтерфейсу, моделі пристрою та оператора зв’язку. Доступність деяких функцій може залежати від моделі пристрою. Послуга Galaxy AI може бути обмежена для неповнолітніх у певних регіонах, де діють вікові обмеження на використання ШІ. Функції Galaxy AI надаватимуться безкоштовно до кінця 2025 року на підтримуваних пристроях Samsung Galaxy. Для функцій штучного інтелекту, що надаються третіми сторонами, можуть застосовуватися інші умови.
2 Для роботи перекладача потрібен обліковий запис Samsung. Для деяких мов може знадобитися завантаження мовного пакета. Доступність послуги може залежати від мови. Точність результатів не гарантується. Доступність і підтримувані функції можуть залежати від країни, регіону або оператора. Доступність підтримуваних мов може відрізнятися.
3 Функція Згенерованих відповідей для Chat Assist вимагає підключення до мережі для отримання повідомлень. Вона може запропонувати відповіді з підключенням до мережі або без нього, коли повідомлення буде отримано пристроєм. Потрібен вхід до облікового запису Samsung. Підтримується лише з FlexWindow на Galaxy Flip6. Доступність послуги може залежати від мови та програми. Точність результатів не гарантується.
4 Для роботи Генератора текстів потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Доступність послуги може залежати від мови. Точність результатів не гарантується.
5 Для використання функцій Note Assist потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Доступність послуги може залежати від мови. Функція запису голосу в застосунку Samsung Notes може не підтримуватися в деяких країнах. Функція підбиття підсумків активується при досягненні певної кількості символів, яка не перевищує ліміт символів. Для обробки аудіофайли повинні мати тривалість не більше 3 годин. Точність результатів не гарантується. Накладений переклад не підтримується для PDF-файлів, захищених паролем.
6 Функції Photo Assist вимагають підключення до мережі та входу в обліковий запис Samsung. Редагування за допомогою функції Згенерованого редагування призводить до зміни параметрів фотографії до 12 Мп. Після збереження на вихідне зображення накладається видимий водяний знак, який вказує на те, що зображення створено за допомогою ШІ. Точність і надійність отриманих результатів не гарантується.
7 Автоматичне масштабування обмежене в умовах низької освітленості. Режим автоматичного масштабування вимикається, якщо зум регулюється вручну або якщо перемикатися між фронтальною та тильною камерами.
8 Моніторинг індексу AGEs доступний лише на Galaxy Watch7 та Galaxy Watch Ultra. У Galaxy Watch використовуються датчики освітленості, які працюють у межах, встановлених стандартом безпеки IEC62471. Однак у людей з фоточутливою шкірою можуть виникнути несприятливі реакції на світло, наприклад, зміна кольору шкіри або висип. Уникайте використання цієї функції, якщо у вас є симптоми світлочутливості. Моніторинг індексу AGEs призначений лише для фітнесу та гарного самопочуття, а не для діагностики чи лікування будь-яких захворювань. Якщо ви стурбовані своїм здоров’ям, зверніться за порадою до лікаря.
9 Точність GPS може змінюватися залежно від мережевого середовища та інших факторів. Функція GPS вимагає підключення до Інтернету. Можна використовувати на моделях LTE без підключеного смартфона. Моделі без LTE потребують з’єднання Bluetooth зі сполученим смартфоном.
10 Надвисока якість звуку до 24 біт/96 кГц доступна на серіях Galaxy S24, S23, Fold6, Flip6, Fold5, Flip5 і Tab S9 з версією One UI 6.1.1 або новішою. Наразі функція надвисокої якості звуку доступна лише на деяких пристроях Samsung Galaxy. У майбутньому може бути підтримана підтримка інших пристроїв.
11 Функція надширокосмугового виклику дозволяє навушникам Buds передавати голос у діапазоні до 16 кГц, тоді як попередні навушники BT передавали голос лише в діапазоні до 8 кГц.

Не пропустіть