Samsung рекламує телефони Galaxy Flip як поліцейські боді-камери

У новому блозі компанії Samsung висвітлюється, як її пристрої серії Galaxy Flip використовуються правоохоронними органами. Лінійка складних мобільних пристроїв була частиною пілотної програми поліції міста Кімберлінг та поліції Індіан-Пойнт у штаті Міссурі два роки тому, щоб перевірити, як електроніка може покращити повсякденну роботу правоохоронців.

За словами представників Samsung, в рамках цієї програми поліція вперше використовувала складаний пристрій як нагрудну камеру. Після завершення пілотної програми ще два поліцейські департаменти погодилися використовувати пристрої Flip як нагрудні відеокамери. Рішення з цих пілотних тестів також поширюються на 25 департаментів поліції метрополітену в п’яти штатах.

Пристрої Flip, що використовувалися для поліцейського тестування, були налаштовані у співпраці з Visual Labs, компанією, яка переробляє мобільні пристрої для використання в якості нагрудних і відеореєстраторів. Модифікації, такі як зміна розташування кнопки гучності для запуску камери, мали на меті полегшити й пришвидшити початок запису в польових умовах, як стверджують в Samsung.

Це дивовижний варіант використання, який Samsung підкреслює для своєї американської аудиторії. Видання The Verge підхопило цю публікацію в блозі й також поспішило процитувати розслідування ProPublica та The New York Times, яке продемонструвало, як місцева політика може звести нанівець позитивну цінність нагрудних камер, затримуючи або унеможливлюючи оприлюднення відзнятого матеріалу.

Тим не менш, Samsung – навряд чи єдина технологічна компанія, яка долучилася до використання своїх продуктів у правоохоронних органах. Компанія Ring, що належить Amazon і виробляє «розумні» дверні дзвінки, мала (і змінила) політику щодо того, як і якими відеозаписами вона ділитиметься з правоохоронцями. Існують також ширші історії про те, як правоохоронні органи використовують такі технології, як розпізнавання облич і безпілотники.

Джерело Engadget

Не пропустіть