Apple випустила iOS 18.1 beta з першими функціями Apple Intelligence для iPhone

Apple випустила бета-версії для розробників iOS 18.1, iPadOS 18.1 та macOS Sequoia 15.1, надаючи користувачам доступ до перших наборів функцій штучного інтелекту компанії.

Деякі функції Apple Intelligence, що з’являються в бета-версії, включають оновлений дизайн Siri та здатність підтримувати контекст через кілька запитів, нові функції в Mail, такі як розумні відповіді та підсумки електронної пошти, пошук за природною мовою в Photos та інші зміни. Bloomberg також повідомив, що Apple, ймовірно, випустить деякі функції Apple Intelligence, такі як масштабне оновлення AI для Siri, пізніше, продовжуючи роботу до 2025 року.

Як встановити ці оновлення

Для встановлення цих оновлень вам знадобиться iPhone 15 Pro або Pro Max, або, для iPad та Mac, система з чіпом Apple Silicon. Після встановлення оновлень користувачам потрібно буде приєднатися до списку очікування через меню налаштувань свого пристрою та чекати на сповіщення про готовність доступу, як видно на цьому скріншоті від @iSWUpdates на X.

Додаткові функції в iOS 18

Одночасно з виходом перших попередніх версій 18.1 в понеділок, Apple також випустила другу публічну бета-версію iOS 18 з деякими функціями, що були помічені в недавній бета-версії для розробників, такими як підтримка RCS на більшій кількості операторів, новий набір шпалер для CarPlay та можливість використовувати віджети в темному режимі у світлому режимі.

Попередні анонси

Apple вперше оголосила про функції штучного інтелекту, які з’являться на iPhone, iPad та Mac, під час своєї Всесвітньої конференції розробників у червні. Публічна бета-версія iOS 18 була випущена 15 липня.

Apple зазвичай не випускає бета-версії наступних оновлень програмного забезпечення до публічного запуску початкової версії, яка повинна вийти разом із запуском iPhone 16 цієї осені. Але розділення оновлень AI на оновлення 18.1 і початок тестування їх з розробниками зараз може допомогти компанії усунути помилки та протестувати функції до їх широкої доступності, не впливаючи на запуск телефонів і планшетів з iOS та iPadOS 18.

Джерело The Verge

Не пропустіть