Фарба на преміальному смартгодиннику Samsung Galaxy Watch Ultra починає лущитися вже через кілька днів використання

Нещодавно випущені навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro були вилучені з продажу через серйозні проблеми з якістю. Тепер найновіший і найпреміальніший годинник компанії, Galaxy Watch Ultra, також зіткнувся з проблемою відшаровування фарби. Новина надійшла від користувача Reddit bimmerb0ii.

Користувач отримав свій попередньо замовлений Galaxy Watch Ultra (сірого кольору) 19-го числа цього місяця і, як повідомляється, носив його навіть під час сну. Лише через пару днів, коли він зняв його для зарядки, він помітив, що фарба на задній панелі годинника над лівим нижнім гвинтом вже почала лущитися. Ви можете побачити це на зображеннях нижче. Він також згадав, що уникав спортзалу і «няньчився» з годинником відтоді, як отримав його. Тож незрозуміло, чому фарба почала лущитися за такий короткий період.

Galaxy Watch Ultra paint peeling off already
byu/bimmerb0ii inGalaxyWatch

Однак ця проблема, схоже, обмежується лише сірим кольором. У білому та сріблястому варіантах фарба, вочевидь, є лише на безелі та частково на бокових сторонах.

На щастя, bimmerb0ii поспілкувався з текстовою підтримкою Samsung. Компанія попросила користувача відвідати авторизований сервісний центр. За словами користувача, в авторизованому сервісному центрі, який він відвідав, не було запасних частин для Galaxy Watch Ultra (принаймні на той момент). Тому вони порадили користувачеві зателефонувати до Samsung для заміни.

Зателефонувавши за номером 1800SAMSUNG, йому довелося чекати близько 30 хвилин через велику кількість дзвінків. Потім, як повідомляється, агент запропонував йому $22 за те, щоб він залишив годинник собі. Після того, як він віддав перевагу заміні, весь процес тільки ускладнився. Нижче ви можете побачити кроки, які він описав.

  • Поверніть дефектний годинник ultra для відшкодування. (Зверніть увагу, що він отримав його зі знижкою, оскільки замовив його разом з Galaxy Z Fold 6). Йому було надіслано електронною поштою етикетку з передплаченою доставкою. Повернення коштів на його рахунок займе близько двох тижнів.
  • Придбайте новий Galaxy Watch Ultra за посиланням, яке йому надіслав агент. На той момент він вже оплатив ще одне замовлення Watch Ultra за повну вартість. Але не за ціною попереднього замовлення, оскільки акція закінчилася.
  • Зачекайте, поки Samsung виплатить йому відшкодування за дефектний Watch Ultra.
  • Після відшкодування йому потрібно буде знову зв’язатися з компанією, щоб отримати ще одне відшкодування (ціна буде відповідати початковій ціні попереднього замовлення).
Джерело Gizmochina

Не пропустіть