Netflix готує гру за мотивами хіта “Гра в кальмара”, вона вийде разом з другим сезоном серіалу вже цього року

Netflix готує до випуску багатокористувацьку гру за мотивами популярного серіалу “Гра в кальмара” (Squid Game). Цю новину компанія оголосила під час представлення своїх квартальних результатів.

Дата виходу гри буде прив’язана до прем’єри другого сезону південнокорейської телесенсації, реліз якого запланований на кінець цього року. Деталі щодо стилю гри поки що залишаються невідомими, але з великою ймовірністю, вона буде базуватися на концепції дитячих ігор на виживання, як і у серіалі.

Південнокорейський серіал “Гра в кальмара”, створений у жанрі виживання, дебютував на Netflix восени 2021 року. Проєкт швидко здобув світову популярність, підвищивши інтерес аудиторії до азійських серіалів на стримінговій платформі.

Варто відзначити, що у другому кварталі 2024 року Netflix додав понад 8 мільйонів нових підписників. Наприкінці червня загальна кількість передплатників Netflix у світі перевищила 277 мільйонів.

Тож, фанатів серіалу “Гра в кальмара” чекає захоплююча новинка у вигляді гри, яка дозволить їм зануритися у знайомий світ виживання і змагань.

Джерело Engadget

Не пропустіть