Motorola Edge 50 Neo: варіанти кольорів, оперативної пам’яті та накопичувача

Як повідомляється, Motorola готується до запуску нового телефону середнього класу, Motorola Edge 50 Neo, згідно з витоком інформації від Sudhanshu на 91mobiles. Телефон прийде на зміну Motorola Edge 40 Neo і приєднається до лінійки Edge 50, яка вже включає Edge 50 Pro, Edge 50 Ultra та Edge 50 Fusion.

Згідно з витоком, Moto Edge 50 Neo буде доступний у двох конфігураціях пам’яті: 8 ГБ оперативної пам’яті з накопичувачем на 256 ГБ і 12 ГБ оперативної пам’яті з накопичувачем на 512 ГБ.

Витік також розкриває варіанти кольорів для Moto Edge 50 Neo. Як повідомляється, телефон буде доступний у сірому, синьому, пуансеті та молочному кольорах. Цікаво, що Sudhanshu припускає, що деякі з цих кольорів будуть сертифіковані Pantone, що є звичним для Motorola в наші дні.

Хоча деталей, окрім накопичувача та кольору, наразі небагато, можна очікувати, що Moto Edge 50 Neo матиме певну схожість зі своїм попередником, Edge 40 Neo.

Для порівняння, Edge 40 Neo оснащений 6,55-дюймовим POLED-дисплеєм з плавною частотою оновлення 144 Гц. Він працює на базі процесора MediaTek Dimensity 7030, який забезпечує продуктивність середнього рівня. Телефон може похвалитися до 12 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті, що відповідає витоку інформації про параметри Edge 50 Neo.

Що стосується програмного забезпечення, то Edge 40 Neo працює під управлінням Android 13 і гарантовано отримає ще два оновлення версії Android, що дозволить підтримувати програмне забезпечення телефону в актуальному стані протягом деякого часу.

Характеристики камери Moto Edge 50 Neo залишаються невідомими, але Edge 40 Neo оснащений 50-мегапіксельним основним датчиком з оптичною стабілізацією зображення (OIS) для отримання більш чітких фотографій, а також 13-мегапіксельним надширококутним датчиком для зйомки більш широких сцен. Фронтальна камера для селфі та відеодзвінків має роздільну здатність 32 Мп на Edge 40 Neo.

Час автономної роботи не повинен викликати занепокоєння, оскільки Edge 40 Neo оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 68 Вт. Крім того, Edge 40 Neo може похвалитися захистом від пилу та води за стандартом IP68, подвійними стереодинаміками для захопливого звучання, підтримкою Dolby Atmos для покращення якості звуку, NFC для безконтактних платежів та датчиком відбитків пальців на екрані для безпечного розблокування.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть