Топ телефонів середнього класу за червень 2024: хто на вершині рейтингу AnTuTu

За даними рейтингу AnTuTu за червень 2024 року, лідером серед середньобюджетних смартфонів став OnePlus Ace 3V, який очолив список з вражаючими 1434328 балами. На другому місці – Realme GT Neo6 SE з результатом 1379517 балів. Обидві моделі працюють на чипсеті Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3. Проте, OnePlus Ace 3V перевершив Realme GT Neo6 SE на 55 тисяч балів.

Останній рейтинг смартфонів середнього класу від AnTuTu демонструє вражаючу продуктивність OnePlus Ace 3V. Смартфон має до 16 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ сховища, а базова модель оснащена конфігурацією пам’яті 12 ГБ/512 ГБ. Крім потужного процесора Qualcomm Snapdragon 7+ третього покоління, OnePlus Ace 3V використовує технологію Tidal Architecture, яка пройшла налаштування на рівні флагманів і глибоку оптимізацію чіпа. Завдяки цьому Ace 3V досяг таких визначних результатів серед інших смартфонів середнього сегмента.

OnePlus Ace 3V оснащений функціями оптимізації для ігор, забезпечуючи плавний і безперебійний ігровий процес. Смартфон використовує AI-технологію для прогнозування вимог до частоти кадрів під час гри та інтелектуального розподілу ресурсів процесора. Це дозволяє процесору оптимізувати свою продуктивність під час ігор та інших високоінтенсивних застосувань.

У топ-10 середньобюджетних моделей за версією AnTuTu за червень 2024 року також увійшли: Realme GT Neo6 SE, Redmi K70E, Realme GT Neo5 SE і Redmi Note 12 Turbo. Серед інших моделей на списку – OPPO Reno12, iQOO Z8, Redmi Note 12T Pro та OnePlus Ace Racing Edition.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть