Samsung Galaxy S24 Ultra став справжнім хітом у Європі: iPhone 15 і приблизно не дотягує

За даними аналітичної компанії Canalys, у першому кварталі 2024 року європейський ринок смартфонів продемонстрував цікаві тенденції. Як і очікувалося, iPhone 15 Pro Max посів перше місце за кількістю постачання. Друге місце зайняв iPhone 15 Pro з показником 1,6 млн пристроїв. Несподіванкою стало те, що Samsung Galaxy S24 Ultra опинився на третій позиції з майже ідентичним результатом, ставши таким чином найпопулярнішим Android-смартфоном у Європі за цей період.

Флагманська модель Samsung перевершила за продажами не лише бюджетний Galaxy A15, але й iPhone 15. Варто відзначити, що Galaxy S24 також потрапив до десятки найпопулярніших смартфонів у Європі. Загалом, Samsung зайняв чотири позиції у топ-10.

Цікаво, що Samsung Galaxy S24 Ultra зрівнявся за продажем з iPhone 15 Pro, в той час як iPhone 15 показав нижчі результати порівняно з Galaxy A15. Однак для Samsung ці результати можна вважати певним відступом, оскільки в аналогічному рейтингу за перший квартал 2023 року компанія займала сім позицій з десяти.

Джерело Gizchina

Не пропустіть