Xiaomi вклалася у краудфандинг розумного телескопа Dangdangli TW2: відомі характеристики

На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin запущено проєкт Dangdangli Smart Astronomical Telescope TW2. Вражаючий телескоп TW2 поєднує в собі телескоп і цифрову камеру в одному пристрої. Це астрономічний телескоп, а також телефотокамера з фокусною відстанню 500 мм та апертурою 82 мм. Телескоп також оснащений цифровою камерою з великою матрицею 1/1,8 дюйма і здатний знімати відео у форматі 4K. Телескоп підтримує функцію інтелектуальної обробки зображень зі штучним інтелектом для покращення якості зображення.

Розумний астрономічний телескоп Dangdangli має акумулятор ємністю 6 000 мАг, що забезпечує тривале використання. TW2 також оснащений 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 720p, що регулюється на 180 градусів. TW2 оснащений високоефективними чіпами Novatek та двигуном DLA потужністю 1,5 т. Пристрій має Bluetooth-пульт дистанційного керування затвором для запобігання тремтінню при дотику, а також підтримує підключення до WiFi. Підключивши смартфон до телескопа, ви зможете працювати в багатоекранному режимі.

Корпус дзеркала TW2 виготовлений з авіаційного сплаву і є легким та міцним, як для телескопічної секції. Більш точне налаштування можна здійснити за допомогою механічного зоряного навігаційного уповільнення і фокусування.

Прецизійна оптична лінза розумного астрономічного телескопа TW2 має 12 шарів покриття з високим світлопропусканням. Це дозволяє ефективно зменшити відбиття і розсіювання світла, одночасно покращуючи передачу кольору спостережуваного об’єкта. Телескоп можна ефективно використовувати як вдень, так і вночі. Конструкція телескопа та його апаратне забезпечення забезпечують вражаючу здатність збирати світло та оптичну роздільну здатність, що дозволяє отримувати яскравіші та чіткіші зображення. Супутній додаток TW2 – це додаток Dangdangli, який пропонує багатий ресурс знань з астрономії.

TW2 можна використовувати для спостереження за зоряним небом, а також для стимулювання природничо-наукової освіти для молоді. Розумний астрономічний телескоп Dangdangli TW2 наразі розміщений на краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin. Слід зазначити, що продукт не виробляється безпосередньо компанією Xiaomi.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть