Google Gboard буде закінчувати речення за вас

Якщо ви часто користуєтеся інтелектуальним введенням, автозаміною або призначеним для користувача словником, то вам сподобається ця функція

Сьогодні екранні клавіатури для техніки мають дуже багато можливостей. Вони такі просунуті, що автозаміна є обов’язковою функцією будь-якої нормальної клавіатури.

Через це ходить багато жартів, комусь подобається вона, комусь – ні, але вона дійсно полегшує і прискорює набір тексту.

Однією з найпопулярніших клавіатур є Gboard від компанії Google. Вона вже містить безперервний, голосовий і рукописний вводи, а також може передбачати закінчення слів і фраз на основі наявного словника.

Тепер розробники ставлять інтелектуальне введення в Gboard на наступний рівень, що дозволить завершувати за вас цілі речення. Нову функцію виявила дослідник додатків Джейн Манчун Вонг (Jane Manchun Wong), яка опублікувала на своїй сторінці в Twitter скріншот. Він доводить, що Google тестує передбачення пропозицій в Gboard.

По всій видимості, така можливість прихована в коді бета-версії клавіатури і поки працює тільки в Gmail, де вже пропонуються швидкі відповіді. Інтеграція цієї функції в Gboard напевно зробить процес листування швидшим і простішим.

Джерело trashbox.ru

Не пропустіть