Інсайдер злив в мережу офіційне фото Google Pixel 4

Раніше ми повідомляли, що в мережу були злиті всі засекречені новинки від Microsoft. Слідом за цим з’явилися справжні фото смартфона Google Pixel 4, що саме готується до анонсу. Прес-рендер був опублікований відомим інсайдером Еваном Блассом.

В Інтернеті і раніше публікувались чутки і фото, та тепер ми маємо офіційне зображення смартфону, що дозволяє ознайомитися з достовірним зовнішнім виглядом майбутньої новинки

Із фот ми бачимо, що смартфон представлений в чорному кольорі корпусу без декоративних елементів і оснащений білою кнопкою живлення на правій грані. Фірмові шпалери на екрані моделі демонструють символи P і 4 в традиційних кольорах Google.

Традиційний для лінійки Pixel стартовий екран відображає день майбутньої презентації, пошуковий рядок і віджет з інформацією про погоду, а також іконки додатків Gmail, Google Maps, Photos і YouTube. За наявною інформацією, в верхню рамку новинки інтегрований «радар» Soli для реалізації функції управління жестами, і сенсор для розпізнавання обличчя. На задній панелі розташований квадратний модуль подвійної камери зі спалахом і логотип у вигляді букви G. Презентація Google Pixel і Google Pixel 4 XL відбудеться 15 жовтня.

Джерело 9to5google.com

Не пропустіть