Розкрито можливості камери OnePlus 10T

Компанія OnePlus незабаром має презентувати свій новий флагманський смартфон OnePlus 10T, і зараз у Мережі з’явилися перші фото, зроблені на його основну камеру. Крім цього, інсайдерські дані підтвердили характеристики його основної камери. Головним сенсором тут буде Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 МП та зі системою оптичної стабілізації.

Другий сенсор буде мати ультраширококутний об’єктив, роздільну здатність 8 МП та кут огляду 119.9 градусів, а третій буде використовуватись для зйомки макро і буде мати роздільну здатність 2 МП. Камера нового OnePlus 10T буде використовувати технологію Image Clarity, що буде забезпечувати швидшу зйомку та кращу деталізацію фотографій.

Нагадаємо, що OnePlus 10T має отримати AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ і частотою оновлення 120 Гц. За його роботу буде відповідальний топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, в парі з яким (у топовому варіанті) працюватиме 16 ГБ оперативної пам’яті. Офіційна презентація смартфона пройде вже 3 серпня.

Джерело Equal Leaks

Не пропустіть