Стало відомо, коли Huawei Mate X з’явиться в продажу

Більше ніяких переносів. Huawei Mate X з'явиться в продажу вже наступного місяця, спочатку в Китаї, потім в інших країнах

На виставці IFA 2019, що пройшла минулого місяця, президент Huawei Consumer Business Group Річард Ю (Richard Yu) розповів про складний смартфон компанії і сказав, що він вийде у листопаді.

Як стало відомо, компанія готова до продажу свого першого смартфона зі складною конструкцією трішки раніше. Так як і Samsung Galaxy Fold, який вийшов спочатку в Південній Кореї, а уже потім в інших країнах, Huawei Mate X спочатку буде представлена на ринку Китаю. Уже потім, імовірно, в листопаді, новинка прийде до Європи і США.

Смартфон обладнаний чипсетом Kirin 980, Раніше, за словами представників компанії, продажі повинні були початися в серпні. Тим не менш, там вирішили відкласти старт продажів без пояснення причин. Ймовірно, всьому виною стали проблеми з конкуруючою моделлю складного смартфона Galaxy Fold.

Інсайдери стверджують, що Huawei може випустити дві версії Mate X. Одна з них буде оснащена процесором Kirin 980, а інша – новітнім Kirin 990, який підтримує роботу в стільникових мережах п’ятого покоління. Оновлена ​​версія отримає точно таку ж камеру, як у P30 Pro.

У попередньому місяці новинка з’явилася в базі даних TENAA з 8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2480×2200 пікселів і співвідношенням сторін 8:7,1. У складеному вигляді Mate X виглядає як смартфон з двома дисплеями: 6,6 і 6,38 дюйма. З чуток, Huawei внесла істотні зміни в конструкцію гаджета. По суті це означає, що вона його просто переробила.

Джерело trashbox.ru

Не пропустіть