Нові флагмани OnePlus розсекретили до презентації (фото)

Витік підтвердив основні чутки, що ходили останнім часом по мережі

Сьогодні компанія OnePlus повинна представити відразу декілька продуктів: два флагманських смартфона і один “розумний” телевізор. Не чекаючи початку заходу, інтернет-інсайдери опублікували в мережі офіційні зображення двох нових смартфонів компанії – OnePlus 7T і OnePlus 7T Pro.

В принципі, новий витік лише підтверджує чутки про те, якими будуть нові пристрої від китайського виробника – OnePlus 7T отримає круглий блок для потрійної основної камери, в той час як OnePlus 7T Pro, принаймні ззаду, мало чим відрізнятиметься від свого попередника.

Також, судячи з даних інсайдерів, OnePlus 7T Pro буде побудований на базі процесора Snapdragon 855 Plus, мати 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ пам’яті постійної. Крім цього відомо, що смартфон отримає 6,65-дюймовий екран Fluid AMOLED з роздільною здатністю 3100 х 1440 пікселів, підтримкою HDR10 +, а також з частотою оновлення 90 Гц. Сканер відбитку пальців, як і в попередньому поколінні, буде вбудований в дисплей. Основна камера буде складатися з 48, 16 і 8 Мп модулів, зум буде 3-кратним. Ємність акумулятора в OnePlus 7 Pro складе 4085 мАг.

Джерело slashleaks

Не пропустіть