Не встигають випустити: iPhone 14 вийде на минулорічній платформі

Попередні чутки та звіти аналітиків вказували на те, що наступного року пристрої Apple будуть використовувати нову однокристальну систему, створену на базі 3-нанометрового технологічного процесу.

Згідно з новою інформацією, компанія Taiwan Semiconductor Manufacturer Co. (TSMC) стикається з низкою проблем під час виробництва нових однокристальних систем. Ці виробничі проблеми призведуть до затримок поставок нових однокристальних систем. Для тих, хто не знає, TSMC є найбільшим партнером Apple із виробництва однокристальних систем Apple Bionic.

За словами інженерів, знайомих із цим питанням, нові 3-нм однокристальні системи не будуть доступні для смартфонів лінійки iPhone 14. Незважаючи на це, TSMC почне виробництво 3-нм продукції раніше за своїх конкурентів. Очікується, що iPhone 14 отримає торішню (на момент виходу смартфона) Apple A15 Bionic, яка дебютувала на iPhone 13.

Однак використання того ж набору мікросхем не означає, що iPhone 14 не отримає покращень. Apple може змінювати продуктивність і ефективність своїх платформ, проте зміни все ж таки будуть не надто значними.

Також повідомляється, що iPhone 14 може стати першим смартфоном компанії без чубчика з невеликим отвором для фронтальної камери. Для багатьох цієї зміни буде достатньо, щоб придбати новинку.

Джерело Gizchina

Не пропустіть